Fystester

Jag genomför en rad olika fystester så att du kan kartlägga din fysiska kapacitet och därmed optimera din träning och minska skaderisken.
Här nedanför listas några av testerna som COACHAB utför:

Kalippermätning
En fettmätning som jag gör med Harpenden kalipper. Tar totalt 30 min med genomgång av resultatet på plats. Vi mäter underhudsfettet med en Harpenden kalippermätare och får ärligt resultat på hur statusen är idag.

Varför inte en fettvåg? jo, en fettvåg skickar elektriska signaler genom kroppen och mäter hur mycket motstånd(fett) det finns i kroppen och därefter får man en siffra. Den siffran kan lätt ljuga genom att bara dricka lite mer vatten timmarna innan testet.

Genom att använda en Harpenden kalippermätare så får vi en exakt siffra på hur kroppen verkligen ser ut. Undersökningar visar en felprocent på mindre än en procent!

Kostnad: 300 kr


Laktattest
Jag mäter din laktatnivå (mjölksyra) i kroppen under tiden du springer på löpband, kan även utföras på roddmaskin. Med hjälp av laktatvärdet så hittar vi en tröskelnivå som hjälper dig att effektivisera din träning.

Kostnad: 900 kr/person, Är ni 2 st blir 800/person, 3 st 700kr/person osv ner till min 500kr/p


Rörelsetest
Jag mäter din rörlighet, en screening av kroppens olika stora muskelgrupper och ledrörlighet.

Kostnad: 300 kr


Harvad steptest 

Vi mäter din kondition med ett steptest som tar 5 min att genomföra. Vi använder en pall med din rätta höjd och mäter pulsen efteråt för att se hur din konditionsstatus är.

Kostnad: 400 kr

Cooper test – Ett coopertest kan genomföras inomhus eller utomhus. Du eller ni ska springa i 12 minuter och därefter ser vi hur långt du hunnit så får vi ett konditionsvärde därefter.

Kostnad: 400kr/person (+ev hallhyra)

Beep test – Ett beep test kan genomföras inomhus eller utomhus. Du eller ni ska springa i intervaller som höjs progressivt och du ska springa så länge du bara orkar. Därefter ser vi hur långt du hunnit så får vi ett konditionsvärde därefter.

Kostnad: 400kr/person (+ev hallhyra)
Yo-Yo test – Ett yo-yo test kan genomföras inomhus eller utomhus. Samma princip som beeptestet men i en lite annan intervallform. Du eller ni ska springa i intervaller som höjs progressivt och du ska springa så länge du bara orkar. Därefter ser vi hur långt du hunnit så får vi ett konditionsvärde därefter.

Kostnad: 400kr/person (+ev hallhyra)

Dessa är dom vanligaste testerna som utförs men självklart har jag massor av andra fystester som passar dina behov.

Skicka mail till oss